Pravilnik o zasebnosti

Obvestilo posameznikom glede obdelave osebnih podatkov

– Upravljavec zbirke osebnih podatkov: DTs HUB d.o.o., Podbrezje 150, 4202 Naklo, ID: SI92255299, office@froomcarepro.com

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji in uporabi naše storitve skrbno varujemo in uporabljamo  samo za nemoteno delovanje naših storitev (uporaba spletne aplikacije Froomcare). 

Za kreiranje in upravljanje uporabniškega profila obdelujemo le vaš email naslov.

 V primeru, da ste se za prijavo v našo storitev uporabili Google ali Facebook račun, Froomcare od dotičnih ponudnikov pridobi le uporabniško ime in geslo ter enozančni identifikator. Ti podatki omogočijo enolično identifikacijo uporabnika in registracijo na spletni strani, kar omogoča pravilno in varno uporabo storitev. Froomcare nima dostopa do podatkov, ki ste jih predhodno posredovali ali objavili v okviru uporabe Google ali Facebook storitev..

Vaše osebne podatke obdelujemo skladno z vso področno zakonodajo, samo za namene, za katere ste nam jih posredovali.  Brez posredovanja osnovnega nabora osebnih podatkov vam Froomcare ne more zagotavljati ustreznih storitev, zato brez vašega strinjanja s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti registracija ni mogoča.

DTSHub vaših osebnih podatkov ne bo posredoval v tretjo državo niti jih ne bo delil z mednarodnimi organizacijami. 

V primeru registracije z uporabo Google ali Facebook računa, lahko pride do prenosa vaših osebnih podatkov v tretje države (ZDA). TI prenosi so upravljani skladno s tipskimi pogodbami, ki jih je sprejela Komisija EU, prav tako pa so zaščiteni z ustreznimi zaščitnimi mehanizmi, ki onemogočajo zlorabo podatkov med prenosom. : 

Zbrane osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor bo potrebno za uresničitev namena, zaradi katerih so bili osebni podatki zbrani in še pet let po zaključku koledarskega leta, v katerem je prenehala pogodba. V kolikor hrambo dela osebnih podatkov predpisuje zakon, bomo spoštovali zadevne roke hrambe v posameznem zakonu. V primeru spora v zvezi s pogodbo, se lahko rok hrambe podaljša.

 

– Informacije za posameznika: 

V skladu s Splošno uredbo (GDPR) imate kot posameznik pravice iz varstva osebnih podatkov, ki vključujejo pravico do dostopa, popravka, izbrisa, omejitve obdelave in ugovora obdelave. Prav tako lahko soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov prekličete.

Če želite več informacij ali pa želite uveljavljati katerokoli od navedenih pravic, lahko pošljete zahtevek po elektronski pošti na office@froomcarepro.com Na zahtevek bomo odgovorili brez nepotrebnega odlašanja, vsekakor pa v 15 dneh od prejema zahteve. V primeru, da bi se ta rok ob upoštevanju kompleksnosti in števila zahtev, podaljšal (za največ dva meseca), boste o tem obveščeni. Dostop do posameznikovih osebnih podatkov in uveljavljene pravic je za posameznika brezplačno, vendar pa vam lahko zaračunamo razumno plačilo, v kolikor je vaša zahteva pretirana, očitno neutemeljena ali pretirana, zlasti če se ponavlja. V takšnem primeru lahko vašo zahtevo tudi zavrnemo. V primeru uveljavljanja pravic iz tega naslova bomo morebiti morali od vas zahtevati določene informacije, ki mu bodo pomagale pri potrditvi vaše identitete, kar je varnostni ukrep, ki zagotavlja, da se vaši osebni podatki ne razkrijejo nepooblaščenim osebam.

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova, oziroma v primeru, da menite, da so vam pravice kršene, se lahko za zaščito ali pomoč obrnete na nadzorni organ, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si/.

DTs HUB d.o.o. © Vse pravice pridržane.